OM OS

Stampe siden 1946

OM Stampe

Vores firma med familienavnet STAMPE blev grundlagt i 1946 af vores bedstefar Karl Viggo Stampe. Han havde en hård start på livet, og som 12 år gammel dreng døde hans mor. Kort efter giftede hans far sig med en ny kvinde. På grund af hårde tider, havde hans forældre ikke mulighed for at passe ham, så de besluttede at sende Karl til et børnehjem i København. Han kom oprindeligt fra landet, og hans accent var derfor en barriere for ham i København. Derfor havde hand det svært med de andre børn. Hans gårde barndom, lærte ham dog at kæmpe og arbejde hårdt.

Efter et par år i København fik han en læreplads som bundtmager. Hans gode tilgang til at arbejde resulterede i, at det lykkedes ham at arbejde sig op, og allerede i begyndelsen af tyverne købte han det firma, som før var hans arbejdsplads.

Vores bedstefar var administrerende direktør for virksomheden indtil 1992, hvor hans ældste søn Poul Viggo Stampe overtog stillingen efter en hård start og krise i slutningen af 80'erne og begyndelsen af 90'erne. Dette blev derefter efterfulgt med mange succesrige år. Virksomheden overtog i løbet af disse år flere virksomheder, herunder det dansk pelsfirma, Levinsky. Levinsky blev grundlagt i 1869 af Moses Levinsky i Østergade i centrum af København.

I dag er vores far Poul Stampe pensioneret, og jeg Michael Stampe, der også er en uddannet bundtmager, driver virksomheden i samarbejde med min bror Mike Stampe, søster Malene Stampe og kusine Anne Marie Stampe.

KARL VIGGO STAMPE

1. Generation
Founder

POUL VIGGO STAMPE

2. Generation

Michael Stampe

3. Generation
Furrier & CEO

I dag er vores designfilosofi stadig inspireret af det skandinaviske tankegang. For at sikre et højt kvalitetsniveau og støtte dyrevelfærd køber vi de fleste af vores skind fra auktionshusene Kopenhagen Fur og Saga Furs auktionshus beliggende i Helsinki.

I dag præsenterer vi vores læder- og pelsbeklædning på messer i København, Paris, London, Milano og Hong Kong og sælger til hele verden.

Vores lange familietradition og historie betyder alt for os, og hver dag arbejder vi hårdt for at fortsætte denne familierejse. Vores mission er ikke ændret siden begyndelsen - vi stræber efter at fremstille de smukkeste og eksklusive beklædningsgenstande.

 

Med venlig hilsen, ,
Michael Stampe
CEO - K.V. Stampe & Sønner A / S

VI ER STAMPE

EN DANSK FAMILIEEJET VIRKSOMHED