20-60% RABAT

SUMMER SALE

HUNDREDEVIS AF VARER

Levering

Gratis levering ved ordrer over 499 kr. Vi forventer 1-3 dages leveringstid.

Kvalitetsbeklædning

Alle vores produkter er produceret i få eksemplarer, som sikrer et unikt og kvalitetsrigt udtryk.

Stampe Butikker

Siden 1946 har vi solgt pels og læder i vores butikker - find dem her.

EN LEVINSKY SPECIAL

LÆDERJAKKER

Levinsky skindjakker i ægte lammeskindslæder med en helt unik pasform der er blevet forfinet igennem årtier. Alle Levinsky´s læderjakker & frakker er lavet af det blødeste lammeskind i højeste kvalitet. De er alle helt fri for AZO, PCP og Chrome hvilket gør dem yderst eco-friendly og kan forgå i naturen uden at efterlade noget negativt aftryk.

OM Stampe

Vores firma med familienavnet STAMPE blev grundlagt i 1946 af vores bedstefar Karl Viggo Stampe. I dag er vores firma endnu familieejet, og jeg Michael Stampe (3. generation), som også er uddannet buntmager, driver virksomheden i samarbejde med min bror Mike Stampe, søster Malene Stampe og kusine Anne Marie Stampe. Stampe er en af de største forhandlere af skind- og pels jakker i Danmark, og hver dag arbejder vi hårdt for at fortsætte denne familierejse Udforsk vores hjemmeside eller besøg en af vores 4 butikker, og oplev de mest elegante pelse og skind beklædningsgenstande. Vi lægger ikke skjul på, at vi går op i vores kunder og mener, at alle fortjener sin egen lækre pels, hvad end det er mink, ræv, kanin, rulam, lam, sæl eller vaskebjørn. Hos Stampe Pels tilbyder vi mange fordele, for det mener vi, at vores kunder fortjener.

VI ER STAMPE

ET DANSK FAMILIEEJET FIRMA

Hvad siger vores kunder

★★★★★

Lækre produkter til gode priser. Modtog min jakke hurtigt og effektivt - oven i købet med en personlig, håndskrevet hilsen, hvilket vist hører til sjældenhederne i denne ellers digitaliserede verden. Kan varmt anbefale Stampe og agter bestemt selv at handle der igen.

Christina J.
★★★★★

Super service, pakken kom dagen efter jeg havde bestilt den. Desuden var pelsen meget flottere i virkeligheden end på billedet... jeg kan anbefale til hjemmesiden, at der laves video af alle varer- på de produkter med vidoe, var det nemlig meget lettere at se snit, længde, farve mm. :)

Pernille J.
★★★★★

Helt enestående og ekstraordinær kundeservice. Vil til hver en tid med glæde vende tilbage som kunde!

Hanne B.
★★★★★

Den mest fantastiske sælpels.
Helt utrolig lækker kvalitet og det perfekte snit for mig.
Hurtig service og meget kvalificeret hjælp via chatten og mindst lige så god betjening ved leveringen. Jeg kunne ikke ønske mig et bedre bæredygtig produkt til en yderst god pris.
Mine varmeste anbefalinger.

Tina M.
★★★★★

Fantastisk service, hurtigt svar på SOME, god indpakning og god kvalitet.

Kristian
★★★★★

Jeg har haft en super go' oplevelse hos Stampe. Hurtig forsendelse og service. Den jakke jeg har købt er så smuk og er i en super kvalitet.
Stampe er mit nye ynglings shoppested.

Freja

FIND VORES BUTIKKER

Hos Stampe er vi stolte af vores 3 butikker rundt om i Danmark. Her kan du se og røre ved alle vores fantastiske produkter. Vi har siden 1946 forhandlet beklædningsgenstande som pelsjakker, læderjakker og andet overtøj fra vores fysiske butikker, men forhandler i dag også produkter online igennem vores webshop. Ønsker du at prøve vores luksuriøse høj kvalitets beklædning har du muligheden for at besøge en af vores butikker i enten København, Aarhus eller showroom i Nykøbing Mors.

STAMPE KØBENHAVN

Valkendorfsgade 30
1151 København K.
+45 52 13 72 05

STAMPE NYKØBING M.

Ringvejen 60,
7900 Nykøbing M.
+45 97 76 78 00

FIND US

STAMPE AARHUS

Søndergade 51
8000 Aarhus C
+45 86 12 58 02