Opsyning/Forandring


Hos Stampe Denmark har vi de dygtigste buntmagere tilknyttet vores firma. Derfor har vi mulighed for at tilbyde dig et uforpligtiget tilbud på opsyning af nye pelse, såvel som forandring af gamle pels jakker & frakker. Fordelen ved at få opsyet en ny pels, er at du kan få lige den stil, farve, størrelse og type pels du altid har ønsket. Det er lige nu oplagt at få skræddersyet mink jakker/frakker, da priserne på minkskind er faldet signifikant i den seneste årrække. Du kan derfor få en jakke med god holdbarhed & til en god pris.

Vi genanvender endda skind fra gamle pelse, og redesigner dem efter vores kunders ønsker. Nogle gange genbruger vi skindene til at fremstille fx puder, tæpper eller tilbehør.
Pels er et bemærkelsesværdigt holdbart produkt. Vores minkfrakker kan bæres i tredive eller flere år. Mange af vores kunder videregiver ofte deres pelsfrakker til døtre og børnebørn.
Alle henvendelse er 100% uforpligtigende, og foregår med venligt og kompetent personale, der har mange års erfaringer og viden om opsyning & forandringer i pels.

Udfyld den nedenstående formular, så vi kan aftale tidspunkt og sted for et fremtidigt møde.

Angiv venligst, hvor du ønsker at mødet skal afholdes:
-Stampe Pels, Frederiksberggade 28, 1459 København K.
-Kirsten Stampe, Søndergade 51, 8000 Aarhus C.
-Stampe, Kongensgade 5, 5000 Odense C.
-K.V. Stampe & Sønner, Ringvejen 60, 7900 Nykøbing M.

Contact us

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.