Størrelsesguide til handsker

Handskestørrelsesguide: Find den rigtige handskestørrelse

Mangler du handsker til den kolde og barske vinter? Det er en god idé at investere i et par af høj kvalitet, så de holder længe og kan bruges i mere end blot et enkelt år. Når du køber dine handsker, er det vigtigt at sikre, at de har den rigtige størrelse. Dette sikrer en perfekt pasform på dine hænder, hverken for små og stramme eller for store, så det føles som om, de kan glide af. Derfor giver vi dig en komplet størrelsesguide til fremragende handsker af høj kvalitet.


Handsker Størrelsesguide
For at finde de perfekte handsker, der passer perfekt til dig, kan det være utroligt nyttigt at bruge en størrelsesguide. At vælge den rigtige størrelse kan have stor indflydelse på dine hænders komfort. Heldigvis kan du som regel finde en hjælpsom størrelsesguide, der demonstrerer, hvordan du måler dine hænder og dermed finder den handskestørrelse, der passer til dig. At måle din egen hånd er måske ikke helt ligetil, så det er en god idé at bede en ven, partner eller en anden om hjælp til at få de rigtige mål.

Hvordan måler man håndstørrelse?
Når du - eller en anden - måler din håndstørrelse, skal du bruge et målebånd. Mål rundt om din hånd på den bredeste del, og sørg for, at du måler tæt uden at stramme målebåndet. Denne metode hjælper dig med at bestemme den perfekte handskestørrelse. Som hovedregel skal du måle den hånd du bruger mest. Hvis du er højrehåndet, mål din højre hånd.

Håndlængde (længde): Målt fra toppen af din langfinger til det punkt, hvor dit håndled møder din håndflade.

Håndomkreds (omkreds): Målt omkring det bredeste punkt på hånden, hvilket betyder cirka 2 centimeter over din tommelfinger. Mål ikke med tommelfingeren.

Hvis du leder efter handsker til kvinder, så følg dette link

Hvis du leder efter handsker til mænd, så følg dette link