Jul i Stampe

Julen er lige om hjørnet, og vi har samlet alle vores julefavoritter til dig
Merry - Læderjakke - Levinsky - Kvinde - sort
Merry - Læderjakke - Levinsky - Kvinde - sort
Merry - Læderjakke - Levinsky - Kvinde - sort
Merry - Læderjakke - Levinsky - Kvinde - sort
Merry - Læderjakke - Levinsky - Kvinde - sort
Merry - Læderjakke - Levinsky - Kvinde - sort
Merry - Læderjakke - Levinsky - Kvinde - sort

Merry - Læderjakke - Levinsky - Kvinde - sort

Normal pris $234.00 Udsalgs pris$187.00 Spar 20%
/

Vi præsenterer vores læderjakke til kvinder: en klassisk, figursyet kort jakke i tidløs sort. Dette alsidige stykke tøj er perfekt til både hverdagsbrug og byture. Med fire forlommer og en ekstra inderlomme giver den praktisk opbevaringsplads. Jakken har en lille opretstående krave og lukkes med en elegant lynlås.

Denne læderjakke er fremstillet af det blødeste lammeskind og leveres af Levinsky, en virksomhed med over 150 års ekspertise inden for design, indkøb og produktion af læder- og pelstøj i topkvalitet. Løft din stil med dette klassiske og sofistikerede stykke.
 

Materiale:

Ydre: Lamme skind

Foer: 100 % polyester

Rensning/Vask : Må ikke vaskes. Brug professionel skindrens eller spørg for plejeprodukter

Size chart (cm.)
Mål af denne jakke (cm.)
XS S M L XL 2XL 3XL 4XL 5XL
34 36 38 40 42 44 46 48 50
88 92 96 100 104 108 112 116 120
88 92 96 100 104 108 112 116 120

Size of model on video: High 180 cm., Chest 95 cm., Hip 110 cm

Str.

Bæredygtig pels

Hos STAMPE DENAMRK er vi store foretalere for dyrevelfærd, hvilket betyder at dyrenes velvære altid sikres, når vi køber vores mink og ræveskind på auktionshusene Kopenhagen fur og Saga furs. Sunde og raske dyr giver overlegne skind.

For at avle de sundeste dyr på den mest bæredygtige måde, gør vores vigtigste pelshuse Kopenhagenfur.com og Sagafurs.com som følgende:
"The auction houses has made substantial investments to continually optimise the environmental conditions on fur farms. Animal welfare means making sure they are always well cared for. Animals must receive ample food, water, sunlight, and display appropriate behaviour. From January 2017, the European fur trade began implementing WelFur, a science-based welfare certification system documenting the level of animal welfare on fur farms."
Læs mere: 
https://www.kopenhagenfur.com/en/responsibility/animal-welfare/

Bæredygtigt cyklus

Mink og ræve jakker
Mink og ræve er kødædende, og vores dyr er faktisk fodret med overskydende rester fra menneskers egen fødevareproduktion. I nogle tilfælde kan dette være op til 50 procent af den samlede biomasse, der ellers kunne være blevet destrueret.
Kanin, rulam og lammeskinds jakker
Den overordnede årsag til, at kaniner og lam er opdrættet, er til menneske mad. Derfor er pelsen og læderet fra kaninen og lammet faktisk en overskudsvare, der bruges i vores produktion. Næsten 100% af dyret anvendes derfor med henblik på at mindske spild.
Sælskinds jakke
Alle sælskind der indkøbes af STAMPE er fanget af grønlandske inuitfangere langs med den grønlandske kyst. Alle skind er garvet på Great Greenlands garveri i Syd-Grønland. Det er udelukkende tilladt at sælges Inuit-jagtede sælskind i EU og det er derfor en garanti for vores kunder at skindende er af afstammelse fra Grønland.
Alt vores pelsbeklædning er stadig håndlavet af vores dygtige bundtmagere, der har opnået en lang og stor viden om at lave et langtidsholdbart produkt.
Pels er holdbart og stærkt produkt. Vi hører mange historier om kunder der har haft den samme minkjakke i op til tredive år. Mange af jakkerne ender endda ofte med at gå i arv til yngre gennerationer.
Mange kunder beder os derudover også om at omsys deres jakke, så den følger med tidens ånd. I nogle tilfælde genbruges kundens skind fx til puder, tæpper eller tilbehør.
Den store fordel ved pels, er at det i sidste ende, vil blive til et med jorden uden nogen skade i naturen.
Læs mere: https://www.truthaboutfur.com/en/sustainability-of-fur